Onze Over

Hotel Blue Sapphire is een heel mooi hotel in een rustige, charmante landelijke sfeer in het dorp Kaluwamodara, op 90 km van de luchthaven van Colombo. Gratis transfers van en naar en naar de luchthaven worden aangeboden aan degenen die 12 nachten of meer boeken. Voor een korter verblijf kan dit geregeld worden tegen een vergoeding. Mandu en zijn attente team verwelkomen je van harte en traditioneel met een heerlijke kokosnootcocktail en laten een blijvende indruk achter in je hart. The Blue Sapphire - een charmante, recent gebouwde villa in typische koloniale stijl - bestaat uit 16 tweepersoonskamers met extra hoge bedden, eigen douche en toilet en airconditioning. Natuurlijk kunt u gratis gebruik maken van ons WIFI internet. Als u langer dan 12 dagen blijft, geven we u een Sri Lankaanse simkaart.

Wie Sie den Pool auf Ihre Sonnenliege erhalten, können Sie eine der von Vögeln herrschenden, die sich in den Baeumen und bläulich Bueschen aufhalten.

Vanaf hier is het slechts een paar minuten lopen naar het prachtige strand. Als u wilt, kunt u ook een gratis ritje maken bij Hotel Tuk - Tuk.

In een vriendelijke, beleefde sfeer biedt ons actieve en attente personeel u elke dag vers fruit, evenals een breed scala aan gerechten uit de lokale en internationale keuken.

Ben je geïnteresseerd in individuele excursies, Auyrweda of wellness? Uw Blue Sapphire Hotel biedt u al deze diensten!

" Hotel Blue Sapphire, de beste plek om te verblijven wanneer u Sri Lanka bezoekt! "
Geweldige Tour-pakketten
Online boeken
image
image